O nas


Catering w nowoczesnym wydaniu
Działamy na rynku gnieźnieńskim w branży spożywczej od 10 lat. Młode,
aktywne zawodowo osoby często korzystają z usług firm cateringowych, my
również. Okazało się, że na naszym lokalnym rynku jest wiele firm
oferujących podobne klasyczne menu. Brakowało nowoczesnych, oryginalnych
rozwiązań. Stąd nasz pomysł na stworzenie nowoczesnego cateringu, który
sprosta oczekiwaniom nowego pokolenia klientów. Dlatego na początku
2017 roku postanowiliśmy wprowadzić w firmie innowacyjne zmiany.
Obecnie panuje moda na gotowanie, stąd dużo programów kulinarnych ukazujących kuchnię i gotowanie w zupełnie innym świetle. W odpowiedzi na dzisiejsze trendy rozpoczęliśmy współpracę z Klaudią Budny – młodą, doświadczoną, pełną pasji gotowania finalistką programu MasterChef. Mamy nadzieję, że „Pod Pokrywką” spełni Wasze oczekiwania i pozwoli przeżyć nowe doznania smakowe.



Our Chefs

Rafał Grupka
Szef Kuchni
Rafał Grupka
Szef Kuchni
Szef Kuchni z doświadczeniem międzynarodowym. Gotował dla najlepszych restauracji m.in. w Wielkiej Brytanii.
Jak mawia o sobie jego pasja to gotowanie. Na co dzień szczęśliwy mąż i ojciec. Jako Szef Kuchni uwielbia zaskakiwać swoich gości.
Klaudia Budny
Autorka menu
Finalistka 4 edycji programu MasterChef
Szkoleniowiec, któremu zaufała między innymi sieć hoteli Merkury, a także Auchan, Amica, IKEA, TVN, TVN Style, TVP, Glenmark, Takeda, liczne restauracje oraz firmy organizujące największe wydarzenia w Polsce. Mistrzyni gotowania, trenerka kulinarna i kobieta sukcesu, która zaraża innych swoją pasją do gotowania. Profesjonalistka doradzająca tym, którzy chcą rozwijać swój biznes restauracyjny. Prywatnie piękna kobieta, żona, wolontariuszka i posiadaczka dwóch milusińskich sierściuchów. Jak sama mówi: “kocham to co robię, dlatego to robię…”.
Klaudia Budny
Zaufali nam











