Pracownia pierogów


Pierogi takie inne niż wszystkie
Działamy na rynku gnieźnieńskim w branży spożywczej od 10 lat. Młode,
aktywne zawodowo osoby często korzystają z usług firm cateringowych, my
również. Okazało się, że na naszym lokalnym rynku jest wiele firm
oferujących podobne klasyczne menu. Brakowało nowoczesnych, oryginalnych
rozwiązań. Stąd nasz pomysł na stworzenie nowoczesnego cateringu, który
sprosta oczekiwaniom nowego pokolenia klientów. Dlatego na początku
2017 roku postanowiliśmy wprowadzić w firmie innowacyjne zmiany.
Obecnie panuje moda na gotowanie, stąd dużo programów kulinarnych ukazujących kuchnię i gotowanie w zupełnie innym świetle. W odpowiedzi na dzisiejsze trendy rozpoczęliśmy współpracę z Klaudią Budny – młodą, doświadczoną, pełną pasji gotowania finalistką programu MasterChef. Mamy nadzieję, że „Pod Pokrywką” spełni Wasze oczekiwania i pozwoli przeżyć nowe doznania smakowe.



Propozycje
